To søstre som startet egen bedrift

Suppehistorien vår startet allerede i 2007 da Elisabeth, som er kokk, hadde jobbet en sommer hos Gordan Ramsey i London. Her oppdaget hun at det bugnet av spiseklare supper i inspirerende matbutikker, restauranter og kaféer.

Elisabeth kom hjem til Norge og Jannike kom med forslaget om å starte noe sammen. Som ivrig treningsentusiast ville Jannike gjerne lage noe som var bra for folks helse. Det var sånn Mere Suppe ble til, både god på smak, men også et sunt måltid til folk i farta.

Mere Mat AS ble etablert i 2010, vi leiet et kantinekjøkken hvor vi laget supper i en 60-liters gryte på kveldstid etter jobb. Så skaffet vi oss kjølebilen Lekkerbisken, og dagen etter kjørte vi ferske supper ut til butikker i Oslo. Veien videre bestod av å banke på mange dører, og heldigvis også få noen JA! I 2014 ga vi ut en kokebok «Søstrene Isachsen supper» (Gyldendal) hvor vi fikk lage en kokebok full av spennende oppskrifter.

I dag er Mere Mat en liten og uavhengig bedrift som eies og drives av oss, Jannike og Elisabeth. Supper lages det flere tonn av hver uke, og vi står på hver eneste dag for å gjøre Mere Suppe tilgjengelig for flere. Vårt mål er å gjøre det enkelt for folk flest å velge et lettvint og næringsrikt måltid.

Del da vel!