Suppetirsdag får oss ut av tidsklemma

I en travel hverdag er det enkelt å ty til lettvinte og mindre sunne middagsløsninger. Å lage noe fra bunnen av, som alle liker og som metter kan virke som et tidkrevende prosjekt.

Innfør suppetirsdag

Restene etter helgen er borte. Du haster hjem mens du prøver å finne på noe lettvint og nytt som alle liker. Samtidig bør det være næringsrikt og smakfullt.

Legger du til en fast suppetirsdag hver uke, blir ukemenyen enklere. I tillegg kan en suppe varieres i det uendelige. Bruk ulike kryddere, tilbehør, mos suppen eller hakk opp ingrediensene i større biter.

Prøv gjerne vår oppskrift på en superenkel tomatsuppe med sprø krutonger.

gryterett

Mindre matsvinn, mer økonomisk og tidsbesparende

Bruk et kvarter søndag kveld på å skrive ned fire middager for uken som kommer. Da vet du hva du skal ha når du kommer i butikken i all hast mandag ettermiddag. Å handle for fire dager gjør også resten av uken enklere. Mindre matsvinn, mer økonomisk og tidsbesparende.

Er det noe du mangler utover i uken er det jo bare å fylle på.

Del da vel!

Les mer:

Laget suppe kveldstid i en 60 liters gryte

Elisabeth Isachsen hakker raskt opp de grønne bladene som ligger foran henne. I kjelen ved siden av surrer allerede fennikel og purre. Sammen med storesøster Jannike Isachsen står hun bak det nye s... Les mer>

Fru Timians indiske linsesuppe

Marit Røttingsnes Westlie driver bloggen Fru Timian, og i starten av 2018 kommer hun ut med ny kokebok. Fru Timian er opptatt av at oppskriftene skal være ekte. Her deler vi Fru Timians indiske lins... Les mer>