Sterk dame med dilla på poke bowls og gode supper

Trening og bevegelse er en naturlig del av hverdagen til Annema Refsnes. Hun driver sitt eget treningsstudio på Skøyen, AMR Fitness, og som personlig trener ønsker hun å motivere til en aktiv hverdag.

– Mange sier at de ikke orker å trene, eller ikke har motivasjonen som trengs, men det handler om å gjøre det til en vane med daglig aktivitet. Har jeg tyngre dager går jeg en tur og på den måten kommer jeg meg ut og i bevegelse uansett dagsform.

For Annema er det viktig å være sterk, noe som gjør at hun takler hverdagen bedre og hun kan ta i et tak når det trengs.

– Mannen min sier at hvis han skal løfte tungt så ringer han kona si. For meg handler det om at jeg vil være en sprek dame når jeg blir eldre.

I tillegg til jobb som personlig trener, skriver Annema treningsspalte for Stella, er ambassadør for Run&Relax, skriver saker om trening og livsstil, og hun har nå også startet med live treningsvideo på Facebook. Så da er det ingen grunn til å bli sittende lenger.

POKE BOWLS OG SUPPER

Annema har dilla på poke bowl med salmalaks og avokado og lager gjerne det når hun skal ha noe godt å spise i farten. I tillegg elsker hun varm lunsj, og synes det er viktig å spise god mat som man kan kose seg med.

– Jeg varmer gjerne et beger med Mere Suppe. Jeg digger suppene deres! Kyllingsuppen er klar favoritt, og jeg lager gjerne denne med ekstra kylling i sammen med sønnen min på 2 år. Datteren min på 13 år spiser også gjerne et beger Mere suppe når hun kommer hjem fra skolen.

 

Del da vel!

Les mer:

To søstre som startet egen bedrift

Suppehistorien vår startet allerede i 2007 da Elisabeth, som er kokk, hadde jobbet en sommer hos Gordan Ramsey i London. Her oppdaget hun at det bugnet av spiseklare supper i inspirerende matbutikker... Les mer>

Glad i skogsturer?

Er du glad i skog og skogsturer? Da er det bare å pakke snippesken, investere i en liten skarp kniv og en soppbok, og legge ut på tur. Traktkantareller, kantareller og fåresopp egner seg godt i den... Les mer>