Søsken-gründerne i Mere Mat med ny produktserie

De to gründerne og søstrene i Mere Mat står foran en stor kjele i et produksjonslokale i Stokke i Vestfold. Ved første øyekast ser det ut som en grønn masse.

Her lager vi selve grunnlaget i den grønne curryen, selve curry-pasten. Den lager vi fra bunnen av med blant annet grønn chili, sjalottløk, hvitløk og masse sitrongress. Alt moses til en glatt puré, sier Elisabeth I. Rye-Florentz.

Blandingen testsmakes.

Veksten fortsetter

Gründerne har testsmakt på en av de nye ferdigmiddagsrettene selskapet lanserer i dagligvarehandelen i høst under merkenavnet «Mere Gryte».

Vi lager våre egne varianter av retter fra Thailand, Marokko og Ungarn. Dette er ekte vare. Vi lager alt fra bunnen av, sier Elisabeth I. Rye-Florentz.

Nå går selskapet inn i et marked som domineres av store tunge aktører.

 

Les hele saken i Dagens Næringsliv her:

2018-09-25_Dagens_Naeringsliv_25-09-18_print

 

Del da vel!

Les mer om våre produkter:

Mere Gryte Green Curry

Her er oppskriften vår hvis du vil lage Mere Gryte Green Curry selv. Ingen hemmeligheter, til og med curry pasten lager vi fra bunnen av med egen oppskrift. Green Curry med jasminris (4 porsjone... Les mer>

Mere Gryte Gulasj

Dette er oppskriften vår på Mere Gryte Gulasj med fløyelsmyk potet- og persillerotmos. Gulasj (4 porsjoner)  ... Les mer>

Mere Gryte Lam Tagine

Ønsker du å lage Mere Gryte Lam Tagine selv? Her deler vi oppskriften, bruk gjerne couscous fullkorn som vi bruker. Lam Tagine (4 porsjoner)... Les mer>