Søsken-gründerne i Mere Mat med ny produktserie

Kjøpe produktene våre? Se oversikt over butikkjeder som selger rettene her.

Les hele saken i Dagens Næringsliv: 2018-09-25_Dagens_Naeringsliv_25-09-18_print

De to gründerne og søstrene i Mere Mat står foran en stor kjele i et produksjonslokale i Stokke i Vestfold. Ved første øyekast ser det ut som en grønn masse.

Her lager vi selve grunnlaget i den grønne curryen, selve curry-pasten. Den lager vi fra bunnen av med blant annet grønn chili, sjalottløk, hvitløk og masse sitrongress. Alt moses til en glatt puré, sier Elisabeth I. Rye-Florentz.

Blandingen testsmakes.

Veksten fortsetter

Gründerne har testsmakt på en av de nye ferdigmiddagsrettene selskapet lanserer i dagligvarehandelen i høst under merkenavnet «Mere Gryte».

Vi lager våre egne varianter av retter fra Thailand, Marokko og Ungarn. Dette er ekte vare. Vi lager alt fra bunnen av, sier Elisabeth I. Rye-Florentz.

Nå går selskapet inn i et marked som domineres av store tunge aktører.

 

Del da vel!

Les mer:

Mere Gryte Green Curry

Green Curry er en sterk kyllinggryte med opprinnelse fra Thailand. Vi har laget vår currypaste fra bunnen av, og kverner grønn chili, ingefær, kaffirlimeblader, hvitløk og mye annet godt. &... Les mer>

Mere Gryte Gulasj

Gulasj er en smaksrik biffgryte med tradisjon fra Ungarn. Vi lager vår med en mild potet- og persillerotmos som tilbehør.   Gulasj (4 porsjoner)... Les mer>

Mere Gryte Lam Tagine

Marrokansk lammegryte med fullkorn couscous. Aprikos, kanel og muskatnøtt gjør dette til en spennende smakskombinasjon. En tagine er en tradisjonell, ildfast form med lokk i keramikk som bruk... Les mer>