Reduser matsvinnet – Lag restepizza!

Lager du god restemat er du med å bidra til å redusere matsvinnet i hjemmet. Forbruker kaster hver 8. handlepose med mat ifølge Matvett.no. Dette er et stort miljøproblem og her kan vi alle bidra.

Elisabeth viser deg hvordan du lager pizza hvis du har rester av Mere Suppe med tomat. Husk at en pizza ikke krever mange ingredienser. Det enkle er ofte det beste.

Spar osterestene

Ta vare på osteskalkene uansett hvilke oster du har. Oppbevar restene i en egen boks i kjøleskapet. Gjerne en tom Mere Suppe-boks. Når fredagen kommer, kjører du osten i en foodprosessor og får en utrolig smaksrik osteblanding til pizza.

Dette trenger du:
Pizzadeig
Blanding av osterester
Mere Suppe Tomat
Skinke

Fremgangsmåte:

1: Lag pizzadeig.

2: Kjevl ut deigen og smør Mere Suppe Tomat utover pizzadeigen.

3: Del skinken i passe store stykker og legg utover pizzaen.

4: Kjør osteskalkene i en foodprosessor, og dryss over osteblandingen.

5: Stekes i ovnen på høyeste temperatur og nederste rille til skoropen er sprø og osten er gyllen.

Restepizza er enkelt å lage og smaker kjempegodt!

Del da vel!

Les mer:

Mere Mat satser på bærekraftig mat

Det har skjedd noe det siste året. Den vanlige forbruker er opptatt av miljø og bærekraft på en helt annen måte enn tidligere. Nå vil søstrene bak Mere Mat også være best når det gjelder mil... Les mer>

Best før men ikke dårlig etter

Ved neste opptrykk endrer vi fra "siste forbruksdag" til "best før" på suppebegerne. [caption id="attachment_2036" align="alignleft" width="300"] Ved neste opptrykk vil du se "Best før" på Mere... Les mer>

Oppslag: «Nå skal suksessbedriften vokse»

I 2016 flyttet gründerne Elisabeth I. Rye-Florentz og Jannike Isachsen suppeproduksjonen deres til Matprodusenten AS i Stokke. Det har blitt en stor suksess, og gitt en vekst i omsetningen til begge ... Les mer>