gulasj-gryterett

Gulasj, Ungarns nasjonalrett! Denne gryteretten finnes i mange varianter, men paprikapulver og karve må med.

 

I Gulasj kokes vanligvis potene hele sammen i gryten med kjøttet. Vi har valgt å ha potene ved siden av, i en herlig potet- og persillerotmos.

 

Cayennepepper gir denne gulasjen et lite spark, og sammen med potet- og persillerotmosen blir det en perfekt kombinasjon.

 

Mere Gryte Gulasj er et glutenfritt produkt.

 

Ingredienser i gulasj

Norsk storfekjøtt (38 %), vann, løk, paprika (12 %), bacon av svin, tomatpuré, olivenolje, paprikapulver (0,2 %), fersk hvitløk, karve, eddik, cayennepepper, oksefond/buljong (aroma, storfeekstrakt (1,6 %), karamellisert sukker, krydder (hvit pepper), rosmarinekstrakt), pepper og salt.

Ingredienser i potet- og persillerotmos

Pimpernell potet (57 %), persillerot (28 %), matfløte (melk), smør (fløte (melk), salt, melkesyrekultur, vitamin D) og salt.

Næringsinnhold per 100g per enhet
Energi (kJ) 422 2027
Energi (kcal) 100 483
Fett 4,6 g 22,0 g
hvorav mettede fettsyrer 1,9 g 8,9 g
Karbohydrater 6,5 g 31,2 g
hvorav sukkerarter 3,0 g 14,6 g
Kostfiber 1,3 g 6,4 g
Protein 5,7 g 27,2 g
Salt 0,6 g 2,7 g

Del da vel!

Lage selv? Så enkelt er det!

Dette er oppskriften vår på Mere Gryte Gulasj med fløyelsmyk potet- og persillerotmos. Gulasj (4 porsjoner)  

Les mer >>

Flere produkter