Laget suppe kveldstid i en 60 liters gryte

Elisabeth Isachsen hakker raskt opp de grønne bladene som ligger foran henne. I kjelen ved siden av surrer allerede fennikel og purre. Sammen med storesøster Jannike Isachsen står hun bak det nye suppemerket «Mere Suppe», en serie spiseklare supper på boks.

gründerbedrift søstre mere suppe

Elisabeth er kokken og produktutvikleren, mens juristen Jannike er daglig leder. I høst gir de i tillegg ut en kokebok full av suppeoppskrifter.

I begynnelsen

I begynnelsen laget søstrene suppene selv i en kantine på Økern. Arbeidet skjedde på kveldstid. Jannike jobbet fulltid som jurist, mens Elisabeth studerte økonomi på fulltid. De hadde kjøpt en 60 liters gryte og en svær stavmikser. Gryten var utstyrt med tappekran slik at de kunne tappe suppe rett på beger.

Vi gjorde alt selv. Dagen etter kom jeg innom og hentet boksene, og kjørte dem rundt til butikkene, sier Elisabeth.

Fikk hjelp av venner og familie

De fikk hjelp av venner til å låne lokale og lage logo. Dermed greide de også å holde kostnadene lave. I begynnelsen kjørte de rundt til ti Meny-butikker, men søstrene utvidet raskt.

I tillegg til gründerprosjekt og fulltidsjobb har søstrene hver sin familie. Siden de startet Mere Mat har Jannike fått to barn, mens Elisabeth har fått ett.

mere mat gründerbedrift mere suppe

 

Les hele artikkelen fra Dine Penger (2014) her: Dine penger sept.2014_Suppesøstrene

Del da vel!

Les mer:

Oppslag: «Supervekst med supper»

To søstre startet gaselleselskapet Mere Mat på si mens de hadde faste jobber. Salget av ferdiglagede supper vokser nå så sterkt at gründerne kun satser på "sideprosjektet". Jannike Isachsen h... Les mer>

Suppesøstrene i A-magasinet

Søstrene bak selskapet Mere Mat selger egenproduserte supper gjennom kiosker og matbutikker. De har brukt store deler av fødselspermisjonen sin på å få folk med dårlig tid til å raske med seg n... Les mer>