Oppslag i Akersposten på kvinnedagen

Suppe-gründere fra Røa takker på kvinnedagen alle kvinner som har banet vei.

Les hele artikkelen fra Akersposten her. 

Utholdenhet og gjennomføringsevne er det viktigste

– Å være gründer behøver ikke å bety at man må risikere hus og hjem. Det går an å ha en litt annen tilnærming til det, sier Røa-kvinnen Elisabeth Isachsen Rye-Florentz, som sammen med sin søster Jannike Isachsen har brukt mer enn 10 år på å bygge seg opp.

Grunnlaget for suksessen

Mange gründere satser, og mange går dukken. Men de to søstrene fra Røa har klart å få suppe-prosjektet sitt opp å stå. Men det har tatt tid. Lang tid, og Elisabeth snakker gjerne om «hemmelighetene» bak suksessen.

– Nå tjener vi penger, og vi har til og med penger til å ta ut lønn, sier hun og forteller at det tok rundt syv år fra de startet til hun selv hadde fulltidsjobb i firmaet. Søsteren Jannike var i gang noen år tidligere.

– Å være gründer behøver ikke å bety at man må sette hus og hjem. Det går an å ha en litt annen tilnærming til det, sier hun.

Tålmodighet og langsiktig tankegang, samtidig med at man ikke satser for mye og for raskt, trekker hun frem som grunner til at de er der de er i dag.

– Vi skal huske på at det er en del gründere som ikke lykkes. Vi har også tatt en sjanse, men vi har kanskje tatt sjansen på en litt annen måte fordi vi lenge hadde andre jobber ved siden av, sier Elisabeth, som ikke legger skjul på at det naturligvis var enklere å fokusere mye på jobbing i perioden før hun fikk sitt første barn i 2013.

Del da vel!

Les mer:

Mere Suppe, takk! (Appetitt)

Hva får to søstre og småbarnsmødre, en jurist og en kokk, som alltid har kranglet ganske mye, til å starte firma sammen? Svaret er opplagt – Mere Suppe! Dette er histori... Les mer>

Oppslag: «Nå skal suksessbedriften vokse»

I 2016 flyttet gründerne Elisabeth I. Rye-Florentz og Jannike Isachsen suppeproduksjonen deres til Matprodusenten AS i Stokke. Det har blitt en stor suksess, og gitt en vekst i omsetningen til begge ... Les mer>

Oppslag: «Supervekst med supper»

To søstre startet gaselleselskapet Mere Mat på si mens de hadde faste jobber. Salget av ferdiglagede supper vokser nå så sterkt at gründerne kun satser på "sideprosjektet". Jannike Isachsen h... Les mer>