Super duper suppe

Siden søstrene Elisabeth og Jannike Isachsen startet suppeproduksjon på kjøkkenet i 2010, har pilene bare pekt i én retning: rett opp. Nå er Mere Suppe inne på Meny og Deli de Luca, og planene er klare for omsetningsvekst.

Én suppemillion

Siden oppstarten har de to gründerne tilberedt, kokt og solgt suppe for godt over én million. Den hjemmelagde suppen er nå å finne i ulike butikker på Østlandet.

Dette er hjemmelagde, sunne og spiseklare supper basert på naturlige råvarer. Vi er veldig stolte av produktene våre. Vi håper merket vårt assosieres med kvalitet og sunnhet, sier Elisabeth og Jannike.

Full jobb ved siden av

Vi håper å kunne jobbe i vår egen bedrift på fulltid på sikt, men per nå har vi fulltidsjobber ved siden av. Vi har mange idéer til produkter som kan passe inn i selskapet, men konsentrerer oss om å få suppene opp å gå først, sier Jannike.

 

Hele artikkelen fra 2012 kan du lese her: Handelsbladet_mai2012

Del da vel!

Les mer:

Oppslag: «Supervekst med supper»

To søstre startet gaselleselskapet Mere Mat på si mens de hadde faste jobber. Salget av ferdiglagede supper vokser nå så sterkt at gründerne kun satser på "sideprosjektet". Jannike Isachsen h... Les mer>

Mere Suppe, takk! (Appetitt)

Hva får to søstre og småbarnsmødre, en jurist og en kokk, som alltid har kranglet ganske mye, til å starte firma sammen? Svaret er opplagt – Mere Suppe! Dette er histori... Les mer>