Suppesøstrene i A-magasinet

Søstrene bak selskapet Mere Mat selger egenproduserte supper gjennom kiosker og matbutikker. De har brukt store deler av fødselspermisjonen sin på å få folk med dårlig tid til å raske med seg noe annet enn en baguette i butikken.

Filosofi

Jannike: Vår filosofi er å få folk til å senke skuldrene og legge bort prestasjonsangsten. Det er ikke så farlig, de skal jo bare lage noe å spise! Vi prøver også å hjelpe folk til å åpne kjøleskapet, se hva de der og lage noe godt. På engelsk kalles suppe for comfort food eller hearty food: mat som har noe koselig over seg.

Råvare

Elisabeth: Jeg har alltid noen sitroner tilgjengelig. Til dressingen, en italiensk gremolata eller som smaksforsterker i desserter.

Redskap

Elisabeth: Stavmikser kan brukes til mye og kan løse mange problemer for deg. For eksempel hvis du har vært uheldig og laget hvit saus eller vaffelrøre med klumper. Uunnværlig når du vil lage suppe og mose alle ingrediensene i gryten.

Les hele artikkelen fra 2014 her: A-magasinet_DC-X_Download_22._sep._2014_14.33

Del da vel!

Les mer:

Mere Suppe, takk! (Appetitt)

Hva får to søstre og småbarnsmødre, en jurist og en kokk, som alltid har kranglet ganske mye, til å starte firma sammen? Svaret er opplagt – Mere Suppe! Dette er histori... Les mer>

Ny vegansk linsesuppe!

Vegansk linsesuppe med søtpotet, gresskar og en god del spinat. Linsesuppen egner seg godt som en lett middag eller et godt mellommåltid, og er perfekt etter trening! Hell i en kasserolle og la putr... Les mer>