Nyhet! Gulrotsuppe med kokosmelk

Vi har erstattet matfløten i suppen «Gulrøtter, chili og ingefær» med kokosmelk. Det gjør også gulrotsuppen melkefri og vegansk. Kokosmelk har en mild smak som gir gulrotsuppen sødme og gjør den mer kremete og fyldig.

mere suppe gulrotsuppe

Kokosmelk harmonerer med smakene av søte gulrøtter, spiss chili og kraftig ingefær. Det er også gode næringsstoffer i kokosmelk, blant annet jern og kalsium, samtidig som den er naturlig fri for laktose. I tillegg gir kokosmelk energi som varer.

Tips til gulrotsuppen!

Prøv gulrotsuppe med chili og ingefær sammen med kikerter eller andre belgfrukter. Et dryss over med friske urter som grovhakket koriander eller persille er også godt. Se også andre serveringstips.

Del da vel!

Les mer:

Gulrøtter, chili & ingefær

Serveringstips Vår gulrotsuppe med chili og ingefær er ekstra god med asiatiske smaker. Dampede biter søtpotet smaker herlig i gulrotsuppen! Ønsker du en mer thai-inspirert suppe, prøv med biter... Les mer>

Grønnkålsuppe med kokos

Dette er en kremet grønnkålsuppe med kokosmelk. Den er god på smak og ikke minst er det mange fordeler med grønnkål. Supper er en god måte å få i seg mye grønnsaker på, og denne suppen varme... Les mer>