Oppslag: «Nå skal suksessbedriften vokse»

I 2016 flyttet gründerne Elisabeth I. Rye-Florentz og Jannike Isachsen suppeproduksjonen deres til Matprodusenten AS i Stokke. Det har blitt en stor suksess, og gitt en vekst i omsetningen til begge bedriftene.

Vil du lese hele artikkelen fra Vestviken24? Klikk her: 2018-12-24_Toensbergs_Blad_-_24-12-2018_print

Et perfekt sammentreff

I 2009 fant de ut at det ikke fantes ferdiglagde supper i butikkhyllene. Det ville de gjøre noe med, og opprettet selskapet Mere Mat AS. De leide seg et stort kjøkken på Økern i Oslo, og lagde supper to ganger i uken. Søstrene gjorde alt selv, og fikk etter hvert avtaler med flere butikker i Oslo.

Ideen var å lage gode supper, helt uten tilsetningsstoffer, men med masse smakfulle og sunne råvarer. Vi bygde oss sikkert og sakte oppover fra bunnen av. Det har gitt oss en stor fordel. Vi hadde også flaks, da vi traff markedet på et riktig tidspunkt.

Tett samarbeid

Etter hvert som de vokste seg større, trengte de et ordentlig produksjonslokale. I 2016 var Matprodusenten AS i ferd med å etablere seg i Stokke. Det bidro til et perfekt tidspunkt for et samarbeid mellom Mere Mat AS og Matprodusenten AS.

I løpet av de tre årene av samarbeidet, har produksjonen blitt doblet og bedriftene har utviklet nye produkter sammen.

Vi har et veldig godt samarbeid, og har aldri hatt færre klager noen gang. Matprodusenten er en stabil, langsiktig partner, og det har vært helt avgjørende for vår utvikling.

 

David mot Goliat

Mere Mat er nå godt etablert i Oslo med fire ansatte. Det er ikke akkurat lette aktører søstrene skal kjempe mot i ferdigmatmarkedet. Tungvekterne som Fjordland, Toro og Fersk & Ferdig dominerer markedet, men gründer-søstrene har et hemmelig våpen i ermene.

Dette er produkter av høyere kvalitet, og skal ikke være det billigste du finner i hylla. Det er fantastiske produkter hvor det ligger mye håndarbeid bak, og vi bruker friske og gode råvarer.

 

Del da vel!

Les mer:

Oppslag: «Supervekst med supper»

To søstre startet gaselleselskapet Mere Mat på si mens de hadde faste jobber. Salget av ferdiglagede supper vokser nå så sterkt at gründerne kun satser på "sideprosjektet". Jannike Isachsen h... Les mer>

Søsken-gründerne i Mere Mat med ny produktserie

Kjøpe produktene våre? Se oversikt over butikkjeder som selger rettene her. Les hele saken i Dagens Næringsliv: 2018-09-25_Dagens_Naeringsliv_25-09-18_print De to gründerne og søstrene... Les mer>