A-magasinet: Suppesøstrene
Søstrene bak selskapet Mere Mat selger egenproduserte supper gjennom kiosker og matbutikker. De har brukt store deler av fødselspermisjonen sin på å få folk med dårlig tid til å raske med seg noe annet enn en baguette i butikken.
27. juni 2014, A-magasinet
Les hele saken i Aftenposten her.
Filosofi
Jannike: Vår filosofi er å få folk til å senke skuldrene og legge bort prestasjonsangsten. Det er ikke så farlig, de skal jo bare lage noe å spise! Vi prøver også å hjelpe folk til å åpne kjøleskapet, se hva de der og lage noe godt. På engelsk kalles suppe for comfort food eller hearty food: mat som har noe koselig over seg.
Råvare
Elisabeth: Jeg har alltid noen sitroner tilgjengelig. Til dressingen, en italiensk gremolata eller som smaksforsterker i desserter.
Redskap
Elisabeth: Stavmikser kan brukes til mye og kan løse mange problemer for deg. For eksempel hvis du har vært uheldig og laget hvit saus eller vaffelrøre med klumper. Uunnværlig når du vil lage suppe og mose alle ingrediensene i gryten.
Vil du lese flere artikler om Mere Mat? Klikk her.