Kyllingsuppe med sitrontwist

Kremet kyllingsuppe med spagetti er god på smak. Kylling passer godt sammen med et hint av sitrus! Dette er en enkel oppskrift på en kyllingsuppe som du kan diske opp med i hverdagen. Kyllinglår er den delen av kyllingen med mest smak, så bruk gjerne andre deler av kyllingen enn bare kyllingfileten.

 

Kremet kyllingsuppe med spagetti

Dette trenger du:
1 L kyllingkraft eller buljong
3 stk kyllinglår
100 g babyspinat
150 g grønne erter
50 g crème fraîche
en liten klype muskatnøtt
en liten klype hvit pepper
50 g revet parmesanost
1 ts revet sitronskall
200 g kokt spagetti/fettuccini

Fremgangsmåte

Kok opp kyllingkraften eller buljongen, og ha i kyllinglårene. Kok i ca. 20 minutter til de er gjennomkokte. Ta kyllinglårene ut av gryten og la de kjøle seg litt ned før du deler kyllingkjøttet med en gaffel (løsner fra benet). Legg kyllinglårkjøttet tilbake i gryten med kraft/buljong, og tilsett babyspinat og grønne erter.

Kok pastaen som anvist på pakken.

Bland sammen crème fraîche, muskatnøtt, hvit pepper, parmesan og sitronskall. Ha blandingen i gryten i en jevn stråle mens du rører så ikke den skiller seg. Smak til med salt.

Legg pastaen i en skål, og hell over kyllingsuppen. Riv gjerne over ekstra parmesan ved servering.

Håper det smaker!

Del da vel!

Les mer:

Mulligatawny oppskrift

Dette er suppen som hovmesteren serverer grevinnen lille julaften. Så her er det bare å sette på "Grevinnen og hovmesteren", lene seg tilbake og nyte en smakfull skål med Mulligatawny suppe. Mu... Les mer>

Kylling, curry & grønnsaker

Serveringstips Mere Suppe kyllingsuppe er en fyldig og mettende suppe. Hvis du ønsker en enda fyldigere suppe kan du tilsette gule linser. Vår kyllingsuppe smaker også godt med nanbrød og raita t... Les mer>