Hvorfor er maten vi lager sunn?

For oss er det veldig viktig at folk engasjerer seg. At noen bryr seg om hva de finner i butikkhyllene. Vi får …

Les mer »

Oppslag: Underdogs fortsetter veksten

Vi fortsetter veksten og har hatt en god start på det nye året. Les hele saken på Hegnar.no ved å klikke her. …

Les mer »

Matspaneren: Mere Suppe – proppfull av grønnsaker!

I følge Matspaneren i VG Vektklubb kan det være en utfordring å spise like mye grønnsaker som helsedirektoratet anbefaler. For en grønn …

Les mer »

Oppslag: «Nå skal suksessbedriften vokse»

I 2016 flyttet gründerne Elisabeth I. Rye-Florentz og Jannike Isachsen suppeproduksjonen deres til Matprodusenten AS i Stokke. Det har blitt en stor …

Les mer »

Oppskrift Matbibelen.no: Vegansk gulrotsuppe

For søstre og gründere Jannike og Elisabeth er det viktig med lettvinte og samtidig næringsrike måltid. Her deler de sin egen oppskrift …

Les mer »

Gresskarsuppe

Nå er det sesong for gresskar. Oppskriften på gresskarsuppen under er med kokosmelk, chili, ingefær og sitrongress. Vi har brukt muskatgresskar. Muskatgresskar har …

Les mer »

Mere Suppe er testvinner: Ferske porsjonssupper

Det kommer stadig flere ferske porsjonssupper i butikkhyllene. Og et varmt måltid suppe er super mat for de som vil ned i …

Les mer »

Gryter er perfekt om høsten!

En gryte som varmer passer perfekt når det blir høst. Prøv en sterk Green Curry som varmer godt, en Gulasj med et …

Les mer »

Søsken-gründerne i Mere Mat med ny produktserie

Kjøpe produktene våre? Se oversikt over butikkjeder som selger rettene her. Les hele saken i Dagens Næringsliv: 2018-09-25_Dagens_Naeringsliv_25-09-18_print De to gründerne og søstrene …

Les mer »

Suppetirsdag får oss ut av tidsklemma

I en travel hverdag er det enkelt å ty til lettvinte og mindre sunne middagsløsninger. Å lage noe fra bunnen av, som …

Les mer »