Lag Mere Mat-rettene selv!

Jannike og Elisabeth viser deg hvordan du lager Mere Mats supper og gryteretter. Ingen hemmeligheter.

Les mer »

Nyhet! Samme suppe – ny wrapping hos Deli de Luca

Fra 15. september kan du finne Mere Suppe i nye to-go bokser hos Deli de Luca. Mere Suppe-boksene i matbutikkene er de samme.

Les mer »

Best før men ikke dårlig etter

Se, lukt og smak på maten før du kaster den er det beste rådet for å redusere kast av spiselig mat i hjemmet. Vi endrer fra «siste forbruksdag» til «best før» på suppebegerne.

Les mer »

Mere Mat satser på bærekraftig mat

Det har skjedd noe det siste året. Den vanlige forbruker er opptatt av miljø og bærekraft på en helt annen måte enn tidligere. Nå vil søstrene bak Mere Mat også være best når det gjelder miljø og bærekraft.

Les mer »

Har du prøvd Mere Gryte?

Mere Gryte er en serie autentiske gryteretter laget fra bunnen av. Ferdigrettene passer perfekt til middag, overtidsmat eller en varm lunch. Har …

Les mer »

Oppslag i Akersposten på kvinnedagen

Suppe-gründere fra Røa takker på kvinnedagen alle kvinner som har banet vei. Les hele artikkelen fra Akersposten her.  Utholdenhet og gjennomføringsevne er …

Les mer »

Hvorfor er maten vi lager sunn?

For oss er det veldig viktig at folk engasjerer seg. At noen bryr seg om hva de finner i butikkhyllene. Vi får …

Les mer »

Oppslag: Underdogs fortsetter veksten

Vi fortsetter veksten og har hatt en god start på det nye året. Les hele saken på Hegnar.no ved å klikke her. …

Les mer »

Matspaneren: Mere Suppe – proppfull av grønnsaker!

I følge Matspaneren i VG Vektklubb kan det være en utfordring å spise like mye grønnsaker som helsedirektoratet anbefaler. For en grønn …

Les mer »

Oppslag: «Nå skal suksessbedriften vokse»

I 2016 flyttet gründerne Elisabeth I. Rye-Florentz og Jannike Isachsen suppeproduksjonen deres til Matprodusenten AS i Stokke. Det har blitt en stor …

Les mer »

1 2 3 6