Best før men ikke dårlig etter

Ved neste opptrykk endrer vi fra «siste forbruksdag» til «best før» på suppebegerne. Mindre matsvinn Vi fikk en mail fra Silje som …

Les mer »

Satser på bærekraftig mat

Mere Suppe var det første ferske suppeproduktet i norsk dagligvarehandel, og har vært en spydspiss innen kategorien. Nå vil søstrene bak suksessen …

Les mer »

Har du prøvd våre gryteretter?

Vi lager smaksrike, autentiske gryteretter i vår nyeste serie Mere Gryte. Gryterettene er laget fra bunnen av, på samme måte som du …

Les mer »

Oppslag i Akersposten på kvinnedagen

Suppe-gründere fra Røa takker på kvinnedagen alle kvinner som har banet vei. Les hele artikkelen fra Akersposten her.  Utholdenhet og gjennomføringsevne er …

Les mer »

Lyst til å lage rettene våre selv?

Vi deler oppskrifter på alle våre retter, både sunne supper og smakfulle gryteretter. Det kan vi like gjerne gjøre, for det er …

Les mer »

Hvorfor er maten vi lager sunn?

For oss er det veldig viktig at folk engasjerer seg. At noen bryr seg om hva de finner i butikkhyllene. Vi får …

Les mer »

Oppslag: Underdogs fortsetter veksten

Vi fortsetter veksten og har hatt en god start på det nye året. Er du interessert i tall kan du lese hele …

Les mer »

Matspaneren: Mere Suppe – proppfull av grønnsaker!

I følge Matspaneren i VG Vektklubb kan det være en utfordring å spise like mye grønnsaker som helsedirektoratet anbefaler. For en grønn …

Les mer »

Oppslag: «Nå skal suksessbedriften vokse»

I 2016 flyttet gründerne Elisabeth I. Rye-Florentz og Jannike Isachsen suppeproduksjonen deres til Matprodusenten AS i Stokke. Det har blitt en stor …

Les mer »

Oppskrift Matbibelen.no: Vegansk gulrotsuppe

For søstre og gründere Jannike og Elisabeth er det viktig med lettvinte og samtidig næringsrike måltid. Her deler de sin egen oppskrift …

Les mer »

1 2 3 6