Har du prøvd Mere Gryte?

Mere Gryte er en serie autentiske gryteretter laget fra bunnen av. Ferdigrettene passer perfekt til middag, overtidsmat eller en varm lunch.

Har du lyst til å lage gryterettene selv? Se i menyen til høyre.

Gode råvarer

Mere Gryte består av gode råvarer og grønnsaker av beste kvalitet. Vi har hentet inspirasjon fra tre ulike deler av verden.

Gryterettene består av Lam Tagine som er en marrokansk lammegryte, en sterk Green Curry inspirert av det Thailandske kjøkkenet, og Gulasj med inspirasjon fra Ungarn.

Våre egne krydderblandinger

Basen i gryterettene er en sammensetting av smaker og kryddere.

Green Curry inneholder blant annet most galangal, hvitløk, sitrongress, kaffir limeskall, grønn chili og korianderblader. Dette kverner vi til vår egen currypasta, med ferske råvarer som dufter deilig.

gryterett-gulasj-oppskrift

Kortreist

Rettene er laget i vår lille fabrikk i Stokke. Alt kjøttet vi bruker er norskt.

Kjøttet vi bruker i gryterettene er norsk. I Mere Gryte Gulasj får du norsk storfekjøtt. Green Curry er en gryte med kyllinglår som gir mer smak enn kyllingfilet. Lam Tagine er laget med norsk lammelårkjøtt.

Del da vel!

Les mer:

Mere Gryte Lam Tagine

Marrokansk lammegryte med fullkorn couscous. Aprikos, kanel og muskatnøtt gjør dette til en spennende smakskombinasjon. En tagine er en tradisjonell, ildfast form med lokk i keramikk som bruk... Les mer>

Mere Gryte Gulasj

Gulasj er en smaksrik biffgryte med tradisjon fra Ungarn. Vi lager vår med en mild potet- og persillerotmos som tilbehør.   Gulasj (4 porsjoner)... Les mer>

Mere Gryte Green Curry

Green Curry er en sterk kyllinggryte med opprinnelse fra Thailand. Vi har laget vår currypaste fra bunnen av, og kverner grønn chili, ingefær, kaffirlimeblader, hvitløk og mye annet godt. &... Les mer>