Oppslag: Mere Mat har klart å tenke både produksjon og salg på en gang

Har fått mye ut av lite. Knappe midler har tvunget Mere Mat til å tenke kreativt i merkevarebyggingen. 

Les hele artikkelen fra Dagligvarehandelen ved å klikke her:  2019-10-15_DH

Lite penger ingen unnskyldning

Tiden det tar å bli kjent og trange budsjetter har vært de største hindringene for å vokse for Mere Mat. Bedriften har ikke fått inn investorer så Elisabeth og Jannike eier den i sin helhet.

Det har gitt en sunn organisk vekst, mener Jannike.

Knappe midler har medført at de har måttet være kreative for å bli mer kjent og for å markedsføre produktene. Det har innebåret både pressekontakt, kokebok og sosiale medier.

Tøffere konkurranse

I starten var det nesten bare Mere Mat som laget ferske supper. Etterhvert har det blitt flere produsenter og langt tøffere konkurranse i segmentet.

Derfor må vi løfte frem det unike ved oss enda sterkere, fremholder Elisabeth.

Suppene har derfor fått nye etiketter på begrene med tegning av søstrene og tekst som forteller hvordan valgene som er tatt harmonerer med prinsippet om bærekraft.

Vil vokse mer

Søstrene kjenner sin egen posisjon blant konkurrentene fra tall de har innhentet, men har behov for å vite mer om dem som spiser produktene deres.

Vi kan ikke fortsette å gjøre ting basert på magefølelsen, sier Jannike, som uansett vet at mange liker produktene deres. Det forteller en rekke tilbakemeldinger.

– Hvor stort er potensialet for ytterligere merkevarebygging?

Nesten uendelig. Vi har ambisjoner om å bli betydelig større.

Del da vel!

Les mer:

Lag Mere Mat-rettene selv!

Mere Mat har to serier ferdigretter. Mere Gryte er autentiske, smakfulle gryteretter. Mere Suppe er sunne supper fulle av grønnsaker. All maten er laget på samme måte som du ville laget rettene ... Les mer>

Mere Mat satser på bærekraftig mat

Det har skjedd noe det siste året. Den vanlige forbruker er opptatt av miljø og bærekraft på en helt annen måte enn tidligere. Nå vil søstrene bak Mere Mat også være best når det gjelder mil... Les mer>

Nyhet! Samme suppe – ny wrapping hos Deli de Luca

Fra 15. september kan du finne Mere Suppe i nye to-go bokser hos Deli de Luca. De vanlige Mere Suppe-boksene har det samme designet som tidligere. "Samme suppe - ny wrapping" Suppen er den samme. ... Les mer>