Dette er oss

Mere Mat er en liten, selvstendig bedrift startet av to søstre, Jannike og Elisabeth. Målet vårt er å gjøre det enkelt for folk flest å velge et lettvint, smakfullt og næringsrikt måltid – også når man ikke har tid til å lage det selv.

Vår lille suppefabrikk

Suppene og gryterettene vi lager kommer rett fra vår lille suppefabrikk i Stokke. Her lager vi supper og gryteretter på en trygg og bærekraftig måte.

Mindre matsvinn

Vi jobber aktivt hver eneste dag for å minimere matsvinn, og bruker nesten utelukket kortreiste råvarer.

Best før men ofte god etter

Se datostempling på ferdigrettene og stol på sansene dine. Se, lukt og smak på maten.

Resteboks

Suppeboksene kan gjenbrukes som resteboks. Har du en resteboks i kjøleskapet kaster du mindre mat.

Engasjerte folk

Det er en stund siden vi stod på et kantinekjøkken og gjorde alt selv (laget suppe, tappet på bokser og kjørte ut til butikkene). Vi er blitt en god gjeng som står på hver eneste dag for å lage den mest smakfulle ferdigmaten tilgjengelig for så mange som mulig.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. Se kontaktliste til høyre.

Fra venstre: Marianne Helgesen, AnnBeth Bergh, Jannike Isachsen og Elisabeth I. Rye-Florentz

Jannike / Daglig leder
tlf: 922 30 129
jannike@mere-mat.no

Elisabeth / Salg- og markedsstrategi
tlf: 478 19 330
elisabeth@mere-mat.no

AnnBeth / Salg og marked
tlf: 901 31 240
annbeth@mere-mat.no

Marianne / Markedsføring og kommunikasjon
tlf: 454 31 719
marianne@mere-mat.no