Dette er oss

Bak de ferske og naturlige Mere Mat produktene står vi, Jannike og Elisabeth. Vi er søstre og vår reise startet etter at Elisabeth, som er utdannet kokk, hadde jobbet en sommer hos Gordon Ramsey i London. Her ble hun inspirert av fristende produkter i dagligvarebutikkene. Jannike som er interessert i trening og kosthold, kom med forslag om å starte noe sammen.

Suppe i en 60-liters gryte

Mere Mat AS ble etablert i 2009, og Mere Suppe som første Mere – produkt kom i dagligvaren februar 2010. Vi leide et kantinekjøkken og skaffet oss kjølebilen Lekkerbisken slik at vi kunne kjøre suppene ut til butikkene. På kveldstid etter jobb, lagde vi suppe i en 60-liters gryte og dagen etter kjørte vi suppene ut til butikkene.

Bedriften Mere Mat

Det er en stund siden vi stod på Økern og gjorde alt selv. Vi er blitt en god gjeng som står på hver eneste dag for å gjøre produktene våre tilgjengelig for så mange som mulig. Marianne begynte i Mere Mat i 2015, og hun arbeider hovedsakelig med markedsføring og kommunikasjon. Hun tar også de lekreste bilder til sosiale medier og til bruk i annen markedsføring.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for folk flest å velge et lettvint, smakfullt og næringsrikt måltid – også når man ikke har tid til å lage det selv.

Vi ønsker å spre matglede til så mange som mulig!

Jannike / Daglig leder
tlf: 922 30 129
jannike@mere-mat.no

Elisabeth / Salg- og markedsstrategi
tlf: 478 19 330
elisabeth@mere-mat.no

AnnBeth / Salg og marked
tlf: 901 31 240
annbeth@mere-mat.no

Marianne / Markedsføring og kommunikasjon
tlf: 454 31 719
marianne@mere-mat.no