Kremet kyllingsuppe med fettuccini/spagetti
Ingredienser:
3 stk kyllinglår
1 L kyllingkraft eller buljong
100 g spinat
50 g creme fraiche
150 g grønne erter
En liten klype muskatnøtt
En liten klype hvit pepper
50 g revet parmesan
1 ts revet sitronskall
En liten skvis sitron
200 g kokt fettuccini
Fremgangsmåte:
Kok opp kyllingkraften eller buljongen og ha i kyllingen. Kok i ca. 20 minutter til de er gjennomkokte. Ta ut kyllinglårene og la de kjøle seg litt ned før du deler opp kyllingkjøttet med en gaffel. Legg kyllingkjøttet tilbake i gryten med kraft og tilsett babyspinaten og erter.
Bland sammen creme fraiche, muskatnøtt, hvit pepper, parmesan og sitronskall og ha blandingen i gryten i en jevn stråle og ha en gjerne en liten skvis sitron over.
Ha ekstra parmesan på suppen ved servering!